Salat is buraka s oriejami (Amanida de remolatxa amb maionesa i nous) - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Inés Ripoll Pujol, Barcelona
INGREDIENTS
- 3 remolatxes
- maionesa
- iogurt natural
- nous
PREPARACIÓ
Bulliu les remolatxes, deixeu-les refredar i ratlleu-les.
Rebaixeu la maionesa barrejant-la amb el iogurt (la proporció dels ingredients és segons el gust de cadascú).
Barregeu la remolatxa amb la maionesa. Trossegeu unes quantes nous i afegiu-les a l'amanida de remolatxa.
Com a guarniment, poseu a l'amanida tres o quatre nous partides per la meitat.
Deixeu-la refredar a la nevera fins a l'hora de portar-la a taula.
Si no voleu tenir tanta feina, podeu comprar les remolatxes ja bullides, tot i que són molt més bones fresques i bullides a casa.
Rebaixeu la maionesa barrejant-la amb el iogurt (la proporció dels ingredients és segons el gust de cadascú).
Barregeu la remolatxa amb la maionesa. Trossegeu unes quantes nous i afegiu-les a l'amanida de remolatxa.
Com a guarniment, poseu a l'amanida tres o quatre nous partides per la meitat.
Deixeu-la refredar a la nevera fins a l'hora de portar-la a taula.
Si no voleu tenir tanta feina, podeu comprar les remolatxes ja bullides, tot i que són molt més bones fresques i bullides a casa.