Salade de fruits (Amanida de fruita) - Suïssa
- Programa: Karakia
- Cuina: Nathalie Reverdin, Rubí
INGREDIENTS
- 2 taronges
- 2 pomes
- 2 plàtans
- 2 cullerades de sucre
- 1 grapat d'avellanes torrades
PREPARACIÓ
Peleu la fruita i talleu-la a daus petits o a rodanxes. Poseu-la en un bol i espolseu-hi sucre per sobre; remeneu-ho i afegiu-hi les avellanes. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir.
Si preveieu que s'ha d'estar a la nevera més d'una hora, convé que cobriu el bol amb paper film, perquè la fruita no es ressequi.
Nota:
Podeu fer servir qualsevol altra fruita seca o fruita de temporada, però és convenient que hi hagi sempre algun cítric o bé pinya, sobretot si l'amanida es prepara per prendre després d'una fondue de formatge.
Si preveieu que s'ha d'estar a la nevera més d'una hora, convé que cobriu el bol amb paper film, perquè la fruita no es ressequi.
Nota:
Podeu fer servir qualsevol altra fruita seca o fruita de temporada, però és convenient que hi hagi sempre algun cítric o bé pinya, sobretot si l'amanida es prepara per prendre després d'una fondue de formatge.