Salade de fruits (Amanida de fruita) - Suïssa

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Nathalie Reverdin, Rubí

INGREDIENTS

  • 2 taronges
  • 2 pomes
  • 2 plàtans
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 grapat d'avellanes torrades

PREPARACIÓ

Peleu la fruita i talleu-la a daus petits o a rodanxes. Poseu-la en un bol i espolseu-hi sucre per sobre; remeneu-ho i afegiu-hi les avellanes. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir.

Si preveieu que s'ha d'estar a la nevera més d'una hora, convé que cobriu el bol amb paper film, perquè la fruita no es ressequi.

Nota:
Podeu fer servir qualsevol altra fruita seca o fruita de temporada, però és convenient que hi hagi sempre algun cítric o bé pinya, sobretot si l'amanida es prepara per prendre després d'una fondue de formatge.

Anar al contingut