Salad cups (Amanides d'endívies) - Nova Zelanda

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Antoni Millson, Barcelona

INGREDIENTS

  • endívies
  • cirerols
  • blat de moro torrat (quicos)
  • germinats de soja
  • formatge blau
  • ravenets
  • daus de cogombre
  • olives negres

PREPARACIÓ

Desfulleu les endívies i repartiu-les en un parell de safates, posant-les de cara cap amunt. D'aquesta manera, cada fulla farà alhora de "recipient" i de "cullera".
Esbandiu els cirerols i els ravenets. Talleu els cirerols per la meitat i els ravenets, a làmines.
Peleu i talleu el cogombre a daus petits, i també talleu, a daus, un tros de formatge blau. Reserveu-ho.
Repartiu els cirerols per sobre de les fulles d'endívia d'una de les safates i escampeu-hi per sobre uns quants daus de cogombre i olives negres.
Per sobre de les fulles de l'altra safata, escampeu-hi uns quants brots de soja germinada, un grapat de quicos -que li donarà un toc cruixent- i uns quants daus de formatge blau.

Anar al contingut