Salad cups (Amanides d'endívies) - Nova Zelanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Antoni Millson, Barcelona
INGREDIENTS
- endívies
- cirerols
- blat de moro torrat (quicos)
- germinats de soja
- formatge blau
- ravenets
- daus de cogombre
- olives negres
PREPARACIÓ
Desfulleu les endívies i repartiu-les en un parell de safates, posant-les de cara cap amunt. D'aquesta manera, cada fulla farà alhora de "recipient" i de "cullera".
Esbandiu els cirerols i els ravenets. Talleu els cirerols per la meitat i els ravenets, a làmines.
Peleu i talleu el cogombre a daus petits, i també talleu, a daus, un tros de formatge blau. Reserveu-ho.
Repartiu els cirerols per sobre de les fulles d'endívia d'una de les safates i escampeu-hi per sobre uns quants daus de cogombre i olives negres.
Per sobre de les fulles de l'altra safata, escampeu-hi uns quants brots de soja germinada, un grapat de quicos -que li donarà un toc cruixent- i uns quants daus de formatge blau.
Esbandiu els cirerols i els ravenets. Talleu els cirerols per la meitat i els ravenets, a làmines.
Peleu i talleu el cogombre a daus petits, i també talleu, a daus, un tros de formatge blau. Reserveu-ho.
Repartiu els cirerols per sobre de les fulles d'endívia d'una de les safates i escampeu-hi per sobre uns quants daus de cogombre i olives negres.
Per sobre de les fulles de l'altra safata, escampeu-hi uns quants brots de soja germinada, un grapat de quicos -que li donarà un toc cruixent- i uns quants daus de formatge blau.