Sałatka z buraków (Amanida de remolatxa) - Polònia
- Programa: Karakia
- Cuina: Piotr Perski, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 remolatxes cuites
- 1-2 pomes
- 50 g de nous pelades
- suc de llimona
- alfàbrega o marduix
- pebre
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Ratlleu les remolatxes cuites amb compte perquè taquen molt.
Peleu i ratlleu també les pomes.
Barregeu-ho tot en un bol i afegiu-hi les nous trossejades.
Amaniu-ho amb un raig d'oli i suc de llimona.
Salpebreu-ho generosament i condimenteu-ho amb una mica d'alfàbrega o de marduix.
Peleu i ratlleu també les pomes.
Barregeu-ho tot en un bol i afegiu-hi les nous trossejades.
Amaniu-ho amb un raig d'oli i suc de llimona.
Salpebreu-ho generosament i condimenteu-ho amb una mica d'alfàbrega o de marduix.