Rotllets de gamba i coriandre amb salsa cítrica de soja

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Òscar Reig (encarregat de vendes de Dallas, Texas, Estats Units)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 15 g de coriandre en branca
  • salsa de soja
  • unes gotes d'oli de sèsam
  • 1 llimona
  • 1 cebeta
  • caiena
  • sal
  • 8 làmines de pasta de rotllets de primavera
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, piqueu les cebetes fines, poseu-les en un bol amb la salsa de soja,

l'oli de sèsam i la caiena, barregeu-ho bé i reserveu-ho.

A continuació, peleu les gambes, talleu-les ben petites, poseu-les en un bol, piqueu el coriandre, afegiu-lo al bol de les gambes i remeneu-ho bé.

Tot seguit, esteneu un full de pasta, poseu-hi una cullerada de la barreja de gambes i coriandre, enrotlleu la pasta, a fi que us quedi com un caneló i fregiu els rotllets en una paella amb oli calent, només per una banda. Quan siguin rossos, doneu-los la volta i fregiu-los per l'altra banda. Després, poseu-los sobre una safata amb paper de cuina per treure'ls-hi l'excés d'oli i saleu-los.

I ja per acabar, poseu la barreja de soja en un bol individual, afegiu-hi una rodanxa de llimona, talleu el rotllet en diagonal i poseu-lo en un plat, amb el bol de soja al costat.
Anar al contingut