Rotllets de gamba i coriandre amb salsa cítrica de soja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Òscar Reig (encarregat de vendes de Dallas, Texas, Estats Units)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 15 g de coriandre en branca
- salsa de soja
- unes gotes d'oli de sèsam
- 1 llimona
- 1 cebeta
- caiena
- sal
- 8 làmines de pasta de rotllets de primavera
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, piqueu les cebetes fines, poseu-les en un bol amb la salsa de soja,
l'oli de sèsam i la caiena, barregeu-ho bé i reserveu-ho.
A continuació, peleu les gambes, talleu-les ben petites, poseu-les en un bol, piqueu el coriandre, afegiu-lo al bol de les gambes i remeneu-ho bé.
Tot seguit, esteneu un full de pasta, poseu-hi una cullerada de la barreja de gambes i coriandre, enrotlleu la pasta, a fi que us quedi com un caneló i fregiu els rotllets en una paella amb oli calent, només per una banda. Quan siguin rossos, doneu-los la volta i fregiu-los per l'altra banda. Després, poseu-los sobre una safata amb paper de cuina per treure'ls-hi l'excés d'oli i saleu-los.
I ja per acabar, poseu la barreja de soja en un bol individual, afegiu-hi una rodanxa de llimona, talleu el rotllet en diagonal i poseu-lo en un plat, amb el bol de soja al costat.
l'oli de sèsam i la caiena, barregeu-ho bé i reserveu-ho.
A continuació, peleu les gambes, talleu-les ben petites, poseu-les en un bol, piqueu el coriandre, afegiu-lo al bol de les gambes i remeneu-ho bé.
Tot seguit, esteneu un full de pasta, poseu-hi una cullerada de la barreja de gambes i coriandre, enrotlleu la pasta, a fi que us quedi com un caneló i fregiu els rotllets en una paella amb oli calent, només per una banda. Quan siguin rossos, doneu-los la volta i fregiu-los per l'altra banda. Després, poseu-los sobre una safata amb paper de cuina per treure'ls-hi l'excés d'oli i saleu-los.
I ja per acabar, poseu la barreja de soja en un bol individual, afegiu-hi una rodanxa de llimona, talleu el rotllet en diagonal i poseu-lo en un plat, amb el bol de soja al costat.