Rossinyols amb pernil ibèric i ous poché

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: César Pastor
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 600g de rossinyols
  • 4 ous
  • 8 talls de pernil ibèric
  • cibulet
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per fer l'ou escumat, unteu un paper film amb una mica d'oli, poseu-hi un ou sense closca a sobre, feu un farcellet amb el paper film i deixeu-lo coure en un cassó amb aigua bullint durant 5 minuts.

Seguidament, deixeu-lo refredar una mica, desemboliqueu-lo i reserveu-lo.

Mentrestant, en una paella amb oli fregiu els talls de pernil. Quan estiguin ben cruixents, retireu-los de la paella, reserveu-los sobre paper absorbent i, a la mateixa paella, salteu els rossinyols.

Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el cibulet picat, rectifiqueu-los de sal i pebre i salteu-los durant un parell de minuts més.

I ja per acabar, emplateu els rossinyols, poseu-hi l'ou escumat a sobre i guarniu el plat amb el cruixent de pernil.
Anar al contingut