Rossinyols amb pernil ibèric i ous poché
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: César Pastor
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona
INGREDIENTS
- 600g de rossinyols
- 4 ous
- 8 talls de pernil ibèric
- cibulet
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per fer l'ou escumat, unteu un paper film amb una mica d'oli, poseu-hi un ou sense closca a sobre, feu un farcellet amb el paper film i deixeu-lo coure en un cassó amb aigua bullint durant 5 minuts.
Seguidament, deixeu-lo refredar una mica, desemboliqueu-lo i reserveu-lo.
Mentrestant, en una paella amb oli fregiu els talls de pernil. Quan estiguin ben cruixents, retireu-los de la paella, reserveu-los sobre paper absorbent i, a la mateixa paella, salteu els rossinyols.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el cibulet picat, rectifiqueu-los de sal i pebre i salteu-los durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu els rossinyols, poseu-hi l'ou escumat a sobre i guarniu el plat amb el cruixent de pernil.
Seguidament, deixeu-lo refredar una mica, desemboliqueu-lo i reserveu-lo.
Mentrestant, en una paella amb oli fregiu els talls de pernil. Quan estiguin ben cruixents, retireu-los de la paella, reserveu-los sobre paper absorbent i, a la mateixa paella, salteu els rossinyols.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el cibulet picat, rectifiqueu-los de sal i pebre i salteu-los durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu els rossinyols, poseu-hi l'ou escumat a sobre i guarniu el plat amb el cruixent de pernil.