Rossejat de fideus amb bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Boada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners
INGREDIENTS
- 250 g de fideus del núm. 0
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1l de fumet
- 250 g de penca de bacallà
- oli, sal
- Per a l'allioli:
- 3 tassetes d'oli de gira-sol
- 1 tasseta de llet
- pebre vermell
- 2 alls
PREPARACIÓ
Sofregiu la ceba picada i l'all picat en una cassola amb oli calent.
Després, afegiu-hi els fideus i deixeu-los enrossir. Quan estiguin rossos, coleu-ho per retirar tot l'oli. Després, poseu els fideus en una cassola i afegiu-hi el fumet calent. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les tires de bacallà dessalat i deixeu-ho acabar de coure al forn, fins que els fideus comencin a tenir les puntes ben torrades.
Mentrestant, poseu en un bol els alls, la llet, el pebre vermell i l'oli de gira-sol, i tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.
I ja per acabar, emplateu el rossejat de fideus i poseu-hi l'allioli per sobre.
Després, afegiu-hi els fideus i deixeu-los enrossir. Quan estiguin rossos, coleu-ho per retirar tot l'oli. Després, poseu els fideus en una cassola i afegiu-hi el fumet calent. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les tires de bacallà dessalat i deixeu-ho acabar de coure al forn, fins que els fideus comencin a tenir les puntes ben torrades.
Mentrestant, poseu en un bol els alls, la llet, el pebre vermell i l'oli de gira-sol, i tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.
I ja per acabar, emplateu el rossejat de fideus i poseu-hi l'allioli per sobre.