Rossejat de fideus amb bacallà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Boada
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners

INGREDIENTS

  • 250 g de fideus del núm. 0
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 1l de fumet
  • 250 g de penca de bacallà
  • oli, sal
  • Per a l'allioli:
  • 3 tassetes d'oli de gira-sol
  • 1 tasseta de llet
  • pebre vermell
  • 2 alls

PREPARACIÓ

Sofregiu la ceba picada i l'all picat en una cassola amb oli calent.
Després, afegiu-hi els fideus i deixeu-los enrossir. Quan estiguin rossos, coleu-ho per retirar tot l'oli. Després, poseu els fideus en una cassola i afegiu-hi el fumet calent. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les tires de bacallà dessalat i deixeu-ho acabar de coure al forn, fins que els fideus comencin a tenir les puntes ben torrades.

Mentrestant, poseu en un bol els alls, la llet, el pebre vermell i l'oli de gira-sol, i tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix.

I ja per acabar, emplateu el rossejat de fideus i poseu-hi l'allioli per sobre.
Anar al contingut