Rosbif de vedella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Clara Capafons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Boviscum Zal, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de peixet de vedella
- 1 ceba
- 1 tall de cansalada
- 1 copeta de whisky
- 2 cullerades d'oli de gira-sol
- 1 cullerada de mantega o d'oli d'oliva
- 1 got d'aigua
- sal
- pebre Per guarnir:
- puré de patates
- pèsols
- sucre
- mantega
PREPARACIÓ
Per començar, afegiu uns talls de cansalada al rosbif i lligueu-lo amb un cordill.
Tot seguit, salpebreu el rosbif i enrossiu en una paella amb l'oli ben calent. Després, retireu el rosbif i, a la mateixa paella, afegiu-hi la ceba, els pèsols, sal, pebre, mantega i sucre. A continuació, feu coure el rosbif al forn a 200 graus durant 10 o 12 minuts. Doneu-li la volta i afegiu-hi una mica de whisky. Deixeu-lo dins del forn apagat durant 5 o 10 minuts més. I ja per acabar, talleu el rosbif en rodanxes i emplateu-lo. Podeu acompanyar el plat amb els pèsols i una mica de puré de patates.
Tot seguit, salpebreu el rosbif i enrossiu en una paella amb l'oli ben calent. Després, retireu el rosbif i, a la mateixa paella, afegiu-hi la ceba, els pèsols, sal, pebre, mantega i sucre. A continuació, feu coure el rosbif al forn a 200 graus durant 10 o 12 minuts. Doneu-li la volta i afegiu-hi una mica de whisky. Deixeu-lo dins del forn apagat durant 5 o 10 minuts més. I ja per acabar, talleu el rosbif en rodanxes i emplateu-lo. Podeu acompanyar el plat amb els pèsols i una mica de puré de patates.