Rosbif de vedella

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Clara Capafons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Boviscum Zal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de peixet de vedella
  • 1 ceba
  • 1 tall de cansalada
  • 1 copeta de whisky
  • 2 cullerades d'oli de gira-sol
  • 1 cullerada de mantega o d'oli d'oliva
  • 1 got d'aigua
  • sal
  • pebre Per guarnir:
  • puré de patates
  • pèsols
  • sucre
  • mantega

PREPARACIÓ

Per començar, afegiu uns talls de cansalada al rosbif i lligueu-lo amb un cordill.
Tot seguit, salpebreu el rosbif i enrossiu en una paella amb l'oli ben calent. Després, retireu el rosbif i, a la mateixa paella, afegiu-hi la ceba, els pèsols, sal, pebre, mantega i sucre. A continuació, feu coure el rosbif al forn a 200 graus durant 10 o 12 minuts. Doneu-li la volta i afegiu-hi una mica de whisky. Deixeu-lo dins del forn apagat durant 5 o 10 minuts més. I ja per acabar, talleu el rosbif en rodanxes i emplateu-lo. Podeu acompanyar el plat amb els pèsols i una mica de puré de patates.
Anar al contingut