Romesco de rap
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 12 talls de rap
- 2 patates
- brou de peix (pelut de Tarragona)
- sal i oli d'oliva Per a la picada:
- 1 pebrot de romesco
- 2 grans d'all
- 1 llesca de pa fregit
- 6 avellanes torrades
- 6 ametlles torrades
- 1 tomàquet madur
- un rajolí de vi ranci
PREPARACIÓ
Comenceu per fregir el pebrot de romesco.
Fregiu, també, el pa i feu la picada amb el pebrot, el pa, els alls, les avellanes, les ametlles, el tomàquet, la sal i el vi ranci. A part, peleu i talleu les patates. Poseu-les a coure en una cassola amb una mica d'oli i, quan comencin a agafar color, afegiu-hi la picada. Deixeu-ho coure fins que la picada canviï de color i cobriu-ho amb el brou. Quan les patates estiguin toves, poseu-hi el rap tallat a rodanxes, deixeu-ho acabar de coure i ja ho podreu servir.
Fregiu, també, el pa i feu la picada amb el pebrot, el pa, els alls, les avellanes, les ametlles, el tomàquet, la sal i el vi ranci. A part, peleu i talleu les patates. Poseu-les a coure en una cassola amb una mica d'oli i, quan comencin a agafar color, afegiu-hi la picada. Deixeu-ho coure fins que la picada canviï de color i cobriu-ho amb el brou. Quan les patates estiguin toves, poseu-hi el rap tallat a rodanxes, deixeu-ho acabar de coure i ja ho podreu servir.