Rogers farcits

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Fibla
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Dom (Hotel Bel Air), Castelldefels

INGREDIENTS

  • 24 filets de roger
  • 400 g de trompetes de la mort
  • -12 llesques de cansalada ibèrica tallada molt fina
  • ruca
  • parmesà, sal i oli
  • copa de conyac

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli, salteu les trompetes de la mort.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi el conyac i deixeu-ho reduir. Seguidament, retireu-les del foc i reserveu-les.

A continuació, cobriu un filet de roger amb les trompetes de la mort, poseu-hi un altre filet de roger a sobre i emboliqueu-ho amb una llesca de cansalada. Tot seguit, fregiu-ho en una paella sense oli.

I ja per acabar, poseu la ruca al centre del plat, amaniu-la amb oli i sal, poseu-hi els filets de roger farcits a sobre i guarniu-los amb una mica de parmesà ratllat.
Anar al contingut