Rogers farcits
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Fibla
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Dom (Hotel Bel Air), Castelldefels
INGREDIENTS
- 24 filets de roger
- 400 g de trompetes de la mort
- -12 llesques de cansalada ibèrica tallada molt fina
- ruca
- parmesà, sal i oli
- copa de conyac
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli, salteu les trompetes de la mort.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi el conyac i deixeu-ho reduir. Seguidament, retireu-les del foc i reserveu-les.
A continuació, cobriu un filet de roger amb les trompetes de la mort, poseu-hi un altre filet de roger a sobre i emboliqueu-ho amb una llesca de cansalada. Tot seguit, fregiu-ho en una paella sense oli.
I ja per acabar, poseu la ruca al centre del plat, amaniu-la amb oli i sal, poseu-hi els filets de roger farcits a sobre i guarniu-los amb una mica de parmesà ratllat.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi el conyac i deixeu-ho reduir. Seguidament, retireu-les del foc i reserveu-les.
A continuació, cobriu un filet de roger amb les trompetes de la mort, poseu-hi un altre filet de roger a sobre i emboliqueu-ho amb una llesca de cansalada. Tot seguit, fregiu-ho en una paella sense oli.
I ja per acabar, poseu la ruca al centre del plat, amaniu-la amb oli i sal, poseu-hi els filets de roger farcits a sobre i guarniu-los amb una mica de parmesà ratllat.