Rogers amb salsa de tapenada i pizza d'alfàbrega
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Bosch
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port
INGREDIENTS
- 8 rogers
- 20 anxoves
- 10 olives negres
- 2 alls
- alfàbrega
- 100 g de parmesà
- julivert
- Per a la pizza:
- pasta de full
- tomàquet
- alfàbrega
- mozzarella
- oli
- sal
- aigua
- salsa pesto
PREPARACIÓ
Per fer la salsa tapenada, poseu en un bol les olives negres sense pinyol, les anxoves, un gra d'all, les fulles d'alfàbrega, el parmesà ratllat i l'aigua.
Tritureu-ho bé. Per fer la pizza, col·loqueu els trossos de tomàquet pelat i sense llavors a sobre de la pasta de full; poseu-hi a sobre la mozzarella tallada en daus i les fulles d'alfàbrega. Deixeu-la al forn uns 5 minuts a 100 graus. Per fer els rogers, talleu-los en filets, saleu-los i salteu-los en una paella amb oli per la banda de la pell. A continuació, afegiu-hi una mica de sal grossa a la pizza i la salsa pesto pel damunt. I ja per acabar, emplateu la pizza i els rogers i acompanyeu-ho de la salsa tapenada.
Tritureu-ho bé. Per fer la pizza, col·loqueu els trossos de tomàquet pelat i sense llavors a sobre de la pasta de full; poseu-hi a sobre la mozzarella tallada en daus i les fulles d'alfàbrega. Deixeu-la al forn uns 5 minuts a 100 graus. Per fer els rogers, talleu-los en filets, saleu-los i salteu-los en una paella amb oli per la banda de la pell. A continuació, afegiu-hi una mica de sal grossa a la pizza i la salsa pesto pel damunt. I ja per acabar, emplateu la pizza i els rogers i acompanyeu-ho de la salsa tapenada.