Rogers amb salsa de tapenada i pizza d'alfàbrega

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Bosch
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 8 rogers
  • 20 anxoves
  • 10 olives negres
  • 2 alls
  • alfàbrega
  • 100 g de parmesà
  • julivert
  • Per a la pizza:
  • pasta de full
  • tomàquet
  • alfàbrega
  • mozzarella
  • oli
  • sal
  • aigua
  • salsa pesto

PREPARACIÓ

Per fer la salsa tapenada, poseu en un bol les olives negres sense pinyol, les anxoves, un gra d'all, les fulles d'alfàbrega, el parmesà ratllat i l'aigua.
Tritureu-ho bé. Per fer la pizza, col·loqueu els trossos de tomàquet pelat i sense llavors a sobre de la pasta de full; poseu-hi a sobre la mozzarella tallada en daus i les fulles d'alfàbrega. Deixeu-la al forn uns 5 minuts a 100 graus. Per fer els rogers, talleu-los en filets, saleu-los i salteu-los en una paella amb oli per la banda de la pell. A continuació, afegiu-hi una mica de sal grossa a la pizza i la salsa pesto pel damunt. I ja per acabar, emplateu la pizza i els rogers i acompanyeu-ho de la salsa tapenada.
Anar al contingut