Risotto de tomàquet sec amb gambes i ruca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marta Vidal
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Provença, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Plat equilibrat que conté els nutrients principals d'un àpat. El recomanem com a plat únic o acompanyat d'una amanida.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 320 g d'arròs
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 150 g de gambes
  • 12 mitjos tomàquets secs
  • ruca
  • parmesà
  • 3/4 de l de brou de pollastre
  • 1 gotet de vi blanc
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba i la pastanaga tot ben picadet.

Quan estiguin daurades, afegiu-hi l'arròs, remeneu-lo bé i deixeu-lo daurar una mica.

Seguidament, poseu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir. A continuació, afegiu-hi una mica de brou i quan l'arròs se l'hagi begut afegiu-n'hi una mica més.

Després, poseu-hi les gambes pelades, els tomàquets secs, la sal i una mica més de brou i deixeu-ho coure tot junt.

Tot seguit, poseu-hi el parmesà ratllat, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts més.

Finalment, afegiu-hi la ruca, una mica d'oli d'oliva, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, emplateu el risotto.
Anar al contingut