Risotto amb anques de granota, ceps i calçots
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Irene, Arties
INGREDIENTS
- 200 g d'anques de granota
- 200 g de calçots
- 20 g de ceps deshidratats
- 1 ceba grossa
- 350 g d'arròs bomba
- 1 tasseta de crema de llet
- 1/2 l de brou d'aviram
- formatge parmesà ratllat
- 2 nous de mantega
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els calçots en una safata amb oli i coeu-los al forn a temperatura alta.
Quan estiguin torrats, peleu-los i talleu-los a trossos.
Tot seguit, poseu en un cassó amb aigua freda el vinagre, la sal, el pebre, una fulla de llorer i les anques de granota i deixeu-ho coure fins que arrenqui el bull. Després, desosseu les anques de granota i reserveu-les.
A continuació, en una cassola amb oli, sofregiu la ceba picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi els calçots i l'arròs. Quan l'arròs estigui daurat, poseu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir. Finalment, afegiu-hi les anques de granota, els ceps tallats a trossos, el brou, una mica de mantega i el formatge ratllat i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, deixeu reposar el risotto un parell de minuts abans de servir-lo.
Quan estiguin torrats, peleu-los i talleu-los a trossos.
Tot seguit, poseu en un cassó amb aigua freda el vinagre, la sal, el pebre, una fulla de llorer i les anques de granota i deixeu-ho coure fins que arrenqui el bull. Després, desosseu les anques de granota i reserveu-les.
A continuació, en una cassola amb oli, sofregiu la ceba picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi els calçots i l'arròs. Quan l'arròs estigui daurat, poseu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir. Finalment, afegiu-hi les anques de granota, els ceps tallats a trossos, el brou, una mica de mantega i el formatge ratllat i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, deixeu reposar el risotto un parell de minuts abans de servir-lo.