Reyash kharouf fil forn (Costelles de xai al forn) - Egipte

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Sayed Akl Ramadan, Barcelona

INGREDIENTS

  • costelles de xai
  • mantega
  • llimona
  • ceba
  • pebrot vermell
  • barreja d'espècies egípcia
  • julivert
  • all mòlt
  • sal

PREPARACIÓ

Unteu amb mantega una safata per anar al forn. Repartiu-hi les costelles de xai de manera que quedin unes a tocar de les altres, sense gaire espai buit; d'aquesta manera els condiments de la carn no es perdran en la safata.
Aboqueu per sobre de les costelles una mica de suc de llimona i condimenteu-les amb una bona barreja d'espècies per a carn i una mica de sal.
Peleu i talleu a rodanxes la ceba i el pebrot vermell. Repartiu-ho per sobre de les costelles; escampeu-hi julivert trinxat i all mòlt per sobre i enforneu-ho durant uns 30 minuts.

Anar al contingut