Reyash kharouf fil forn (Costelles de xai al forn) - Egipte
- Programa: Karakia
- Cuina: Sayed Akl Ramadan, Barcelona
INGREDIENTS
- costelles de xai
- mantega
- llimona
- ceba
- pebrot vermell
- barreja d'espècies egípcia
- julivert
- all mòlt
- sal
PREPARACIÓ
Unteu amb mantega una safata per anar al forn. Repartiu-hi les costelles de xai de manera que quedin unes a tocar de les altres, sense gaire espai buit; d'aquesta manera els condiments de la carn no es perdran en la safata.
Aboqueu per sobre de les costelles una mica de suc de llimona i condimenteu-les amb una bona barreja d'espècies per a carn i una mica de sal.
Peleu i talleu a rodanxes la ceba i el pebrot vermell. Repartiu-ho per sobre de les costelles; escampeu-hi julivert trinxat i all mòlt per sobre i enforneu-ho durant uns 30 minuts.
Aboqueu per sobre de les costelles una mica de suc de llimona i condimenteu-les amb una bona barreja d'espècies per a carn i una mica de sal.
Peleu i talleu a rodanxes la ceba i el pebrot vermell. Repartiu-ho per sobre de les costelles; escampeu-hi julivert trinxat i all mòlt per sobre i enforneu-ho durant uns 30 minuts.