Rèmol empetxinat i carbassó
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Xavi Ferraté
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
600 g de rèmol empetxinat sense espines
- 150 g de carbassó de mida mitjana
- 3 unitats de flor de carbassó
- 1 unitat de ceba tendra tallada a rodanxes
- 1 tomàquet pera, pelat i sense llavors
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- 2 cullerades de vinagre de xerès
- Oli d'oliva verge extra, sal i pebre negre
PREPARACIÓ
- Filetegem el rèmol i el marquem en una paella per la part de la pell.
- Saltem el carbassó amb oli, hi afegim el vinagre de xerès, la flor de carbassó i el tomàquet tallat a quadrats, ho rectifiquem de sal i pebre i ho reservem.
- Saltem la ceba tendra a foc viu i hi afegim sal i vinagre balsàmic.
- Muntem el plat posant-hi a la base el carbassó i, a sobre, el rèmol. L'acabem amb la ceba per sobre.