Rèmol empetxinat i carbassó

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES

    600 g de rèmol empetxinat sense espines

  • 150 g de carbassó de mida mitjana
  • 3 unitats de flor de carbassó
  • 1 unitat de ceba tendra tallada a rodanxes
  • 1 tomàquet pera, pelat i sense llavors
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • 2 cullerades de vinagre de xerès
  • Oli d'oliva verge extra, sal i pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Filetegem el rèmol i el marquem en una paella per la part de la pell.
  2. Saltem el carbassó amb oli, hi afegim el vinagre de xerès, la flor de carbassó i el tomàquet tallat a quadrats, ho rectifiquem de sal i pebre i ho reservem.
  3. Saltem la ceba tendra a foc viu i hi afegim sal i vinagre balsàmic.
  4. Muntem el plat posant-hi a la base el carbassó i, a sobre, el rèmol. L'acabem amb la ceba per sobre.
Anar al contingut