Rèmol amb alls i béicon

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 1 rèmol d'un kg
  • 1 kg de patates Mona Lisa
  • 2 alls
  • 250 g de béicon
  • oli d'oliva
  • vinagre balsàmic
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bulliu les patates senceres i amb pell durant una estona. Quan estiguin cuites, retireu-les, deixeu-les refredar, peleu-les, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.

A continuació, en un cassó amb oli abundant, fregiu els alls i el béicon tallat a daus fins que quedi ben dauradet. Tot seguit, poseu les rodanxes de patata en una safata, poseu-hi el rèmol ben net i salpebrat a sobre, cobriu-ho tot amb l'oli amb els alls i el béicon i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.

I ja per acabar, emplateu el rèmol amb les patates, els alls i el béicon i amaniu-ho tot amb el vinagre balsàmic.
Anar al contingut