Rellom amb foie gras en un niu de patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Viñas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de Cal Tof, El Vendrell
INGREDIENTS
- 1 l de brou de carn
- 8 patates
- 4 relloms de 200 g
- 400 g de paté de foie gras
- 1 copa de conyac
- 1 copa de vi blanc
- torradetes
- sal
- pebre
- farina
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per fer el niu de patates, agafeu les patates pelades i tallades molt fines, poseu-les a l'aparell per fer nius de patates, fregiu-les amb oli ben calent perquè quedin ben cruixents.
A continuació, salpebreu el filet, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli. Després, retireu l'oli i flamegeu el filet amb conyac i vi blanc, i deixeu-ho que redueixi. Quan s'hagi reduït, retireu el filet i afegiu-hi el brou de carn espès. Tot seguit, remeneu-ho, incorporeu-hi el foie gras i torneu-ho remenar. Finalment, afegiu-hi el filet i deixeu-ho que cogui un minut. I ja per acabar, emplateu el filet, poseu-hi el niu de patata a sobre i cobriu-ho amb la salsa. Acompanyeu-ho d'unes torradetes.
A continuació, salpebreu el filet, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli. Després, retireu l'oli i flamegeu el filet amb conyac i vi blanc, i deixeu-ho que redueixi. Quan s'hagi reduït, retireu el filet i afegiu-hi el brou de carn espès. Tot seguit, remeneu-ho, incorporeu-hi el foie gras i torneu-ho remenar. Finalment, afegiu-hi el filet i deixeu-ho que cogui un minut. I ja per acabar, emplateu el filet, poseu-hi el niu de patata a sobre i cobriu-ho amb la salsa. Acompanyeu-ho d'unes torradetes.