Rap amb sofregit d'anxoves
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Narcís Rabasseda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rabasseda, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 cua de rap d'1 kg
- 6 tomàquets madurs
- 3 alls
- julivert
- 4 anxoves amb oli
- pa ratllat
- el suc d'una llimona
- oli, sal
PREPARACIÓ
Per començar, talleu el rap a rodanxes, saleu-les i poseu-les en un cassó amb l'oli i el suc de llimona.
Tot seguit, arrebosseu-les amb pa ratllat i poseu-les en una safata al forn durant uns 5 o 7 minuts a 200 graus.
A continuació, en una paella amb oli, sofregiu-hi l'all, el julivert i el tomàquet, tot picat. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi les anxoves tallades ben petites i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el sofregit al centre del plat i poseu-hi a sobre les rodanxes de rap.
Tot seguit, arrebosseu-les amb pa ratllat i poseu-les en una safata al forn durant uns 5 o 7 minuts a 200 graus.
A continuació, en una paella amb oli, sofregiu-hi l'all, el julivert i el tomàquet, tot picat. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi les anxoves tallades ben petites i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu el sofregit al centre del plat i poseu-hi a sobre les rodanxes de rap.