Rap amb sofregit d'anxoves

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Narcís Rabasseda
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rabasseda, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 cua de rap d'1 kg
  • 6 tomàquets madurs
  • 3 alls
  • julivert
  • 4 anxoves amb oli
  • pa ratllat
  • el suc d'una llimona
  • oli, sal

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el rap a rodanxes, saleu-les i poseu-les en un cassó amb l'oli i el suc de llimona.
Tot seguit, arrebosseu-les amb pa ratllat i poseu-les en una safata al forn durant uns 5 o 7 minuts a 200 graus.

A continuació, en una paella amb oli, sofregiu-hi l'all, el julivert i el tomàquet, tot picat. Quan estigui ben daurat, afegiu-hi les anxoves tallades ben petites i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu el sofregit al centre del plat i poseu-hi a sobre les rodanxes de rap.
Anar al contingut