Rap amb fruita de la passió i crema de fonoll

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Carrió
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cibus, cuina, cinquena gamma i càtering, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El fruit de la passió és molt ric en vitamina A i C, potassi i fibra, fent que sigui una fruita molt completa i ideal per a tothom.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 cua de rap d'1,5 kg
  • 4 fulls de pasta brick
  • 1 ou batut
  • 3 fruites de la passió
  • 1 bulb de fonoll
  • oli d'oliva
  • sal
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli i sal salteu el rap tallat a trossos gruixuts fins que estiguin dauradets.

Mentrestant, unteu un full de pasta brick amb la polpa de la fruita de la passió. Seguidament, unteu un altre full de pasta brick amb ou batut, poseu-la sobre la fruita de la passió, posant juntes les dues bandes untades, talleu-les per la meitat i premseu-les bé. Després, poseu-hi un tall de rap a sobre, emboliqueu-ho, deixant que la part sobrant de pasta brick quedi enrotllada com si fos un barret, poseu-ho en un plat i deixeu-ho coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.

Per fer la crema de fonoll, poseu el fonoll en un cassó amb aigua i sal i deixeu-lo bullir durant uns 10-12 minuts. A continuació, talleu-lo a trossos, poseu-lo en un bol juntament amb una mica de l'aigua de la seva cocció i oli d'oliva i tritureu-ho amb el túrmix.

I ja per acabar, emplateu el rap al centre del plat, poseu-hi un raig d'oli i una mica de fruita de la passió al voltant, aboqueu-hi la crema de fonoll per sobre i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat.
Anar al contingut