Rap amb béicon, gorgonzola i poma saltada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Martina Casañé (12 anys)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 rap d'1 kg (a filets)
- 14 talls de béicon fumat
- 100 g de formatge gorgonzola
- 2 pomes
- sal i pebre
- oli d'oliva suau
PREPARACIÓ
Per començar, feu-vos preparar la cua de rap en dos filets i talleu els filets a medallons de dos centímetres. A continuació, salpebreu-los i emboliqueu-los amb les tires de béicon. Tot seguit, poseu-los en una plata, prèviament untada amb oli, cobriu-los amb una mica de gorgonzola i deixeu-los coure al forn a 250 graus durant 12 minuts.
Mentrestant, peleu les pomes, traieu-los el cor, talleu-les a làmines i salteu-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin dauradetes.
I ja per acabar, emplateu el rap i acompanyeu-lo amb la poma saltada.
Mentrestant, peleu les pomes, traieu-los el cor, talleu-les a làmines i salteu-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin dauradetes.
I ja per acabar, emplateu el rap i acompanyeu-lo amb la poma saltada.