Quiche de bolets variats amb girella
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Jordi Lladós, restaurant De Gurp (Tremp)
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 2 Porro
- 2 ous
- 150 ml crema de llet
- Girella al gust
- 150 g bolets variats
- Pasta brisa
- Oli
- Sal
PREPARACIÓ
Sofregim la ceba i el porro en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin cuits, hi afegim els bolets. Per acabar, hi posem la girella tallada a trossets.
Batem els ous en un recipient i hi afegim el sofregit i la crema de llet.
Folrem un motllo rodó amb la pasta brisa. Hi tirem la barreja i ho enfornem durant uns 30 minuts aproximadament.
Batem els ous en un recipient i hi afegim el sofregit i la crema de llet.
Folrem un motllo rodó amb la pasta brisa. Hi tirem la barreja i ho enfornem durant uns 30 minuts aproximadament.