Quesillo (Flam veneçolà) - Veneçuela
- Programa: Karakia
- Cuina: Yracelis Rodriguez, Barcelona
INGREDIENTS
- 5 ous
- 1 pot de llet condensada de 150 g
- 150 g de llet sencera
- 1 dit de conyac
- sucre morè per al caramel
PREPARACIÓ
Poseu tots els ingredients, menys el sucre, dins el got de la batedora i barregeu-los bé amb el túrmix.
En un motlle que pugui anar al foc, poseu-hi a caramel·litzar el sucre morè. Un cop el tingueu a punt, aboqueu-hi el contingut del got de la batedora.
Poseu el motlle al bany maria durant mitja hora. Passat aquest temps, comproveu-ne el punt de cocció clavant-hi un ganivet o algun altre utensili de cuina llarg i prim.
Deixeu-ho refredar fins al moment de servir-ho.
Per portar-lo a taula, aboqueu el quesillo en un plat de mida grossa o en una safata.
En un motlle que pugui anar al foc, poseu-hi a caramel·litzar el sucre morè. Un cop el tingueu a punt, aboqueu-hi el contingut del got de la batedora.
Poseu el motlle al bany maria durant mitja hora. Passat aquest temps, comproveu-ne el punt de cocció clavant-hi un ganivet o algun altre utensili de cuina llarg i prim.
Deixeu-ho refredar fins al moment de servir-ho.
Per portar-lo a taula, aboqueu el quesillo en un plat de mida grossa o en una safata.