Pupusas (Pastissets de 'frijoles') - El Salvador
- Programa: Karakia
- Cuina: Claudia Solís i Raquel Alas, Barcelona
INGREDIENTS
- farina de blat de moro
- pasta de frijoles
- formatge cremós
- aigua
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Prepareu una massa, més aviat espessa, amb la farina de blat de moro barrejada amb aigua. Passeu per la paella la pasta de frijoles i ratlleu-hi per sobre el formatge cremós. Remeneu-ho unes quantes vegades, fins que el formatge s'hagi desfet i hagi quedat barrejat amb la pasta de frijoles. Prepareu les pupusas agafant una porció de massa de farina, de la mida d'un entrepà rodonet, que us hi càpiga a la mà, i feu-hi un buit al mig; farciu aquest espai amb una cullerada de pasta de frijoles i formatge i tanqueu la bola. Unteu una safata per anar al forn amb una mica d'oli i enforneu les pupusas durant uns 20 minuts.