Preparat de senglar per a la brasa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Irene, Arties
INGREDIENTS
- 1/4 de kg de fetge de senglar
- 3/4 de kg de carn de cuixa i de llom
- 8 alls pelats
- farigola
- 2 fulles de llorer
- 3/4 de l d'oli d'oliva
- 4 patates
- 1 ceba
- 1 copa de vinagre
PREPARACIÓ
Escalfeu una mica d'oli en una cassola amb farigola, llorer, ginebrons i els alls laminats. Un cop els alls estiguin daurats, traieu-ho del foc i afegiu-hi 3/4 de l d'oli. Pel que fa a la carn de senglar, poseu-hi pebre i deixeu-la marinar dins l'oli unes 24 hores. Emboliqueu les patates amb paper d'alumini i coeu-les a la brasa o al forn 30 minuts. Coeu la carn a la brasa i saleu-la. Podeu preparar també un acompanyament especial per al fetge. Talleu la ceba ben fina i daureu-la en una paella fins que quedi cruixent. Salpebreu-la i afegiu-hi el vinagre. Un cop reduït, ja ho tindreu a punt per servir.