Potatge de cigrons amb bledes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de cigrons cuits
  • 1/2 kg de bledes
  • 1 ceba de Figueres
  • 4 grans d'all
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 manat d'herbes
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 cullerada de pebrot sec
  • 50 g de pernil salat
  • 1/2 l de brou de verdures
  • 4 ous durs
  • oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

En una paella, poseu oli i sofregiu la ceba tallada ben fineta.
Mentrestant, aixafeu els grans d'all amb la punta d'un ganivet, talleu el tomàquet en quatre trossos i afegiu-ho juntament amb un manat d'herbes i el julivert. Un cop el tomàquet s'hagi reduït, poseu-hi la carn de pebrot, el pernil salat tallat a daus, la bleda i cobriu-ho amb el greix del pernil, tot deixant que suï una estona. Afegiu-hi el brou i quan arrenqui el bull, tireu-hi els cigrons. Passats uns 20 minuts, salpebreu-ho i ja podeu retirar-ho del foc. Per acompanyar el plat, podeu fer uns ous durs.
Anar al contingut