Postres digestives
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Ruscalleda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sant Pau, Sant Pol de Mar
INGREDIENTS
- 2 iogurts grecs sense sucre
- 1/2 pinya americana
- Suc de 1/2 llimona
- 1 poma àcida
- 1 magrana
- 250 g d'olives d'Aragó
- 4 galetes Teules de Santa Coloma Per al xarop:
- 50 g de sucre
- 50 g d'aigua mineral
PREPARACIÓ
Per fer el xarop, poseu l'aigua i el sucre en un cassó i deixeu que arrenqui el bull. Mentrestant, poseu la pinya i el suc de mitja llimona en un bol i tritureu-ho.
Després, coleu-ho perquè quedi ben fi. Per fer la pasta d'oliva dolça, poseu les olives sense pinyol en un bol. Incorporeu-hi el xarop i tritureu-ho. Un cop estigui triturat, coleu-ho. I ja per acabar, poseu una mica de iogurt al fons d'una copa. Afegiu-hi la pasta d'oliva dolça i la pinya triturada de manera que es vegin les diferents capes. Després, poseu uns trossos de poma pelada i uns grans de magrana per sobre. Finalment, col·loqueu-hi uns trossets de Teules de Santa Coloma per sobre per donar-li un toc cruixent.
Després, coleu-ho perquè quedi ben fi. Per fer la pasta d'oliva dolça, poseu les olives sense pinyol en un bol. Incorporeu-hi el xarop i tritureu-ho. Un cop estigui triturat, coleu-ho. I ja per acabar, poseu una mica de iogurt al fons d'una copa. Afegiu-hi la pasta d'oliva dolça i la pinya triturada de manera que es vegin les diferents capes. Després, poseu uns trossos de poma pelada i uns grans de magrana per sobre. Finalment, col·loqueu-hi uns trossets de Teules de Santa Coloma per sobre per donar-li un toc cruixent.