Postres de got

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Canal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 iogurts naturals
  • 150 g de sucre morè de canya
  • 3 plàtans
  • 1 llimona
  • 150 g de maduixes
  • 100 g de gerds
  • 2 taronges
  • 16 aranyons per decorar
  • Per a la gelatina de moscatell:
  • 1/2 l de moscatell
  • 7 fulls de gelatina

PREPARACIÓ

Per fer la gelatina, escalfeu el moscatell en un cassó, deixeu-lo refredar una mica, poseu-hi els fulls de gelatina, remeneu-ho fins que es desfacin
i després poseu la barreja en un bol a la nevera durant 24 hores. Passades les 24 hores, traieu la gelatina del bol i talleu-la en daus.

Tot seguit, poseu en un got una capa de iogurt, una capa de sucre morè de canya, una capa de gerds, una capa de plàtan tallat en làmines, una capa de maduixes tallades a trossos, una mica de suc de taronja i finalment, una capa de daus de gelatina.

I ja per acabar feu unes broquetes d'aranyons per acompanyar les postres.
Anar al contingut