Postres de cireres i farigola

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Milan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tribia, Masquefa

INGREDIENTS

  • Per al gelat de farigola:
  • 500 g de nata
  • 150 g de farigola
  • 25 g de llet en pols
  • 30 g de glucosa atomitzada
  • 20 g de sucre invertit
  • Per al granissat de farigola:
  • 250 g d'aigua
  • 30 g de sucre
  • 18 g de farigola
  • sopa de cireres
  • cireres
  • 8 melindros

PREPARACIÓ

Per fer el granissat de farigola, poseu en un cassó l'aigua, el sucre i la farigola i deixeu-ho infusionar, amb el cassó tapat, durant uns 10 minuts.
Seguidament, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, aixafeu-ho una mica amb una forquilla.

Per fer el gelat de farigola, poseu en un cassó la nata, la glucosa, el sucre invertit, la llet en pols i la farigola i deixeu-ho coure durant una estona. A continuació, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, tritureu-ho amb el túrmix.

I ja per acabar, feu una caneló de gelat al centre del plat, poseu-hi un melindro a cada costat, el granissat per sobre i la sopa de cireres al voltant. Podeu guarnir el plat amb unes quantes cireres desossades.
Anar al contingut