Postres de cireres i farigola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Milan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tribia, Masquefa
INGREDIENTS
- Per al gelat de farigola:
- 500 g de nata
- 150 g de farigola
- 25 g de llet en pols
- 30 g de glucosa atomitzada
- 20 g de sucre invertit
- Per al granissat de farigola:
- 250 g d'aigua
- 30 g de sucre
- 18 g de farigola
- sopa de cireres
- cireres
- 8 melindros
PREPARACIÓ
Per fer el granissat de farigola, poseu en un cassó l'aigua, el sucre i la farigola i deixeu-ho infusionar, amb el cassó tapat, durant uns 10 minuts.
Seguidament, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, aixafeu-ho una mica amb una forquilla.
Per fer el gelat de farigola, poseu en un cassó la nata, la glucosa, el sucre invertit, la llet en pols i la farigola i deixeu-ho coure durant una estona. A continuació, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, tritureu-ho amb el túrmix.
I ja per acabar, feu una caneló de gelat al centre del plat, poseu-hi un melindro a cada costat, el granissat per sobre i la sopa de cireres al voltant. Podeu guarnir el plat amb unes quantes cireres desossades.
Seguidament, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, aixafeu-ho una mica amb una forquilla.
Per fer el gelat de farigola, poseu en un cassó la nata, la glucosa, el sucre invertit, la llet en pols i la farigola i deixeu-ho coure durant una estona. A continuació, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, tritureu-ho amb el túrmix.
I ja per acabar, feu una caneló de gelat al centre del plat, poseu-hi un melindro a cada costat, el granissat per sobre i la sopa de cireres al voltant. Podeu guarnir el plat amb unes quantes cireres desossades.