Porosalaatti (Amanida de ren) - Finlàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Timo Laiho, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 llauna de carn de ren
- enciam
PREPARACIÓ
Renteu i talleu les fulles d'enciam; disposeu-les per sobre d'una safata de servir.
Traieu la carn de ren de la llauna i talleu-la: primer a rodanxes i, després, a tires no gaire gruixudes. Escampeu les tires de ren per sobre de l'enciam i ja ho podeu servir.
La carn de ren enllaunada és força semblant a alguns patés de muntanya de textura gruixuda que es poden trobar habitualment a les xarcuteries.
Traieu la carn de ren de la llauna i talleu-la: primer a rodanxes i, després, a tires no gaire gruixudes. Escampeu les tires de ren per sobre de l'enciam i ja ho podeu servir.
La carn de ren enllaunada és força semblant a alguns patés de muntanya de textura gruixuda que es poden trobar habitualment a les xarcuteries.