Popets saltats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Majó, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 k de popets
- 1 got d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- julivert
- 1 copa de vi blanc
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Netegeu els popets i poseu-los a sofregir en una paella sense gens d'oli.
Quan hagin tret tota l'aigua i estiguin daurats, tireu-hi un raig d'oli. Afegiu-hi l'all i el julivert, picats, i una mica de pebre. Doneu-hi unes voltes i tireu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir uns cinc minuts i ja ho podeu servir.
Quan hagin tret tota l'aigua i estiguin daurats, tireu-hi un raig d'oli. Afegiu-hi l'all i el julivert, picats, i una mica de pebre. Doneu-hi unes voltes i tireu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir uns cinc minuts i ja ho podeu servir.