Popets amb mongetes i ceba caramel·litzada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Nicolau
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres mariscos, els popets tenen un escàs valor energètic i el seu contingut en colesterol és relativament baix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 6 popets
  • 4 cebes de Figueres mitjanes
  • 200 g de mongetes de Santa Pau
  • 1 l de fumet suau de peix de roca
  • germinat variat
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • sucre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana durant 5 hores a foc molt suau. De tant en tant, afegiu-hi sucre i una mica d'aigua i remeneu-ho bé.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els popets ja salats. Quan estiguin daurats, afegiu-hi les mongetes, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure durant uns minuts. A continuació, cobriu-ho amb el fumet i deixeu-ho coure una estona més.

Finalment, afegiu-hi la ceba caramel·litzada i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.

I ja per acabar, emplateu les mongetes amb els popets i guarniu el plat amb els germinats.
Anar al contingut