Popets amb mongetes i ceba caramel·litzada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
En comparació amb altres mariscos, els popets tenen un escàs valor energètic i el seu contingut en colesterol és relativament baix.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 6 popets
- 4 cebes de Figueres mitjanes
- 200 g de mongetes de Santa Pau
- 1 l de fumet suau de peix de roca
- germinat variat
- oli d'oliva
- sal i pebre
- sucre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana durant 5 hores a foc molt suau. De tant en tant, afegiu-hi sucre i una mica d'aigua i remeneu-ho bé.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els popets ja salats. Quan estiguin daurats, afegiu-hi les mongetes, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure durant uns minuts. A continuació, cobriu-ho amb el fumet i deixeu-ho coure una estona més.
Finalment, afegiu-hi la ceba caramel·litzada i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu les mongetes amb els popets i guarniu el plat amb els germinats.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els popets ja salats. Quan estiguin daurats, afegiu-hi les mongetes, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure durant uns minuts. A continuació, cobriu-ho amb el fumet i deixeu-ho coure una estona més.
Finalment, afegiu-hi la ceba caramel·litzada i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu les mongetes amb els popets i guarniu el plat amb els germinats.