Popets a la llauna
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Popets a la llauna
- (per a 4 persones)
- 2 kg de popets de platja
- 12 ametlles torrades
- 12 avellanes torrades
- 4 grans d'all
- fulles de julivert
- 300 ml d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de pebre vermell mòlt
- 300 ml de vi blanc o cava
PREPARACIÓ
1. Posem un cassó al foc amb el vi blanc i el deixem reduir, a poc a poc, fins a la meitat del volum.
2. Per a la picada, aboquem l'oli dins el got de la batedora elèctrica.
3. Trinxem els alls i els afegim també al got.
4. Ara hi afegim les avellanes, les ametlles, el pebre vermell i el julivert.
5. Fem servir la batedora elèctrica per aconseguir la picada.
6. Aboquem el vi reduït a la picada.
7. Escalfem el forn a 100 graus i triem una cassola que hi pugui anar.
8. Posem dins la cassola els popets amb la picada pel damunt i la fiquem al forn, al voltant d'una hora i mitja.
9. Colem el contingut de la cassola i reservem els popets. Posem el líquid a reduir dins d'un cassó.
10. Lliguem la salsa del cassó amb un batedor de mà o amb la batedora elèctrica.
11. Escalfem una paella amb un raig d'oli i marquem els popets amb un pessic de sal.
12. Emplatem els popets, els tirem pel damunt una mica de julivert picat i un cullerot de salsa.
2. Per a la picada, aboquem l'oli dins el got de la batedora elèctrica.
3. Trinxem els alls i els afegim també al got.
4. Ara hi afegim les avellanes, les ametlles, el pebre vermell i el julivert.
5. Fem servir la batedora elèctrica per aconseguir la picada.
6. Aboquem el vi reduït a la picada.
7. Escalfem el forn a 100 graus i triem una cassola que hi pugui anar.
8. Posem dins la cassola els popets amb la picada pel damunt i la fiquem al forn, al voltant d'una hora i mitja.
9. Colem el contingut de la cassola i reservem els popets. Posem el líquid a reduir dins d'un cassó.
10. Lliguem la salsa del cassó amb un batedor de mà o amb la batedora elèctrica.
11. Escalfem una paella amb un raig d'oli i marquem els popets amb un pessic de sal.
12. Emplatem els popets, els tirem pel damunt una mica de julivert picat i un cullerot de salsa.