Pondú (Peix amb verdures) - Angola i República Democràtica del Congo
- Programa: Karakia
- Cuina: Teresa Tandu "Sol Ange", Montcada i Reixac
INGREDIENTS
- fulles de kizaka (iuca)
- peix fresc (de roca)
- peix sec
- aigua
- 1 ceba
- 2 porros
- 2 albergínies
- oli de palma
- pili-pili o zindungu (pebrotets picants)
PREPARACIÓ
Prepareu un brou amb bona part del peix de roca i les fulles de kizaka que representen la "verdura" d'aquest plat.
Fregiu les albergínies, tallades a trossos, i reserveu-les.
Netegeu i trossegeu el peix sec i una mica del peix de roca que tingueu reservat.
Piqueu la ceba i els porros i aboqueu-los a l'olla. Després incorporeu-hi les albergínies, els trossos de peix i un raig d'oli de palma.
Gairebé al final de la cocció, afegiu a l'olla la quantitat de picant que us vingui de gust.
Serviu el plat de kizaka acompanyat amb una mica de iuca bullida.
Fregiu les albergínies, tallades a trossos, i reserveu-les.
Netegeu i trossegeu el peix sec i una mica del peix de roca que tingueu reservat.
Piqueu la ceba i els porros i aboqueu-los a l'olla. Després incorporeu-hi les albergínies, els trossos de peix i un raig d'oli de palma.
Gairebé al final de la cocció, afegiu a l'olla la quantitat de picant que us vingui de gust.
Serviu el plat de kizaka acompanyat amb una mica de iuca bullida.