Polos de fruita
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas i Joan Reig
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La fruita és un aliment imprescindible per a la salut, d'aquí que les recomanacions apunten a prendre'n de dos a tres racions cada dia.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
160 g de iogurt grec
80 g de formatge fresc
100 g de mores
50 g de pinya
2 préssecs de vinya
1 cullerada d'oli de coco
1 kiwi
1 alvocat
1 llimona
1 plàtan petit
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem 1 préssec a la brunesa i el posem en un pot a foc lent amb unes gotes de llimona per fer-ne una compota.
- Tallem a la brunesa 1 tall de pinya (uns 50 g) i el posem en un bol. Hi afegim 1 cullerada d'oli de coco i 2 cullerades de iogurt grec (uns 160 g ). Ho barregem.
- Omplim 2 motllos de polo i els fiquem al congelador.
- Traiem la compota del foc i la deixem temperar.
- Netegem i tallem 100 g de mores i les posem en un got túrmix. Hi afegim 1 plàtan a trossos.
- Ho triturem amb el túrmix i omplim 2 motllos i els fiquem al congelador.
- Pelem i tallem 1 kiwi i 1 alvocat i els posem en un got túrmix. Hi afegim gotes de llimona i ho triturem.
- Omplim 2 motllos i els fiquem al congelador.
- Posem en un bol 80 g de formatge fresc i la compota temperada. Ho barregem amb les varetes.
- Pelem i tallem a la brunesa 1 préssec de vinya. Ho afegim al bol , i omplim dos motllos i els fiquem al congelador.
- Traiem els polos del congelador i ja els podem consumir.