Polos de fruita

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas i Joan Reig
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita és un aliment imprescindible per a la salut, d'aquí que les recomanacions apunten a prendre'n de dos a tres racions cada dia.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    160 g de iogurt grec 

    80 g de formatge fresc    

    100 g de mores

    50 g de pinya

    2 préssecs de vinya

    1 cullerada d'oli de coco    

    1 kiwi

     1 alvocat

    1 llimona

    1 plàtan petit

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem 1 préssec a la brunesa i el posem en un pot a foc lent amb unes gotes de llimona per fer-ne una compota.
  2. Tallem a la brunesa 1 tall de pinya (uns 50 g)  i el posem en un bol. Hi afegim  1 cullerada d'oli de coco i 2 cullerades de iogurt grec (uns 160 g ). Ho barregem.
  3. Omplim 2 motllos de polo i els fiquem al congelador.
  4. Traiem la compota del foc i la deixem temperar.
  5. Netegem i tallem 100 g de mores i les posem en un got túrmix. Hi afegim 1 plàtan a trossos.
  6. Ho triturem amb el túrmix i omplim  2  motllos i els fiquem al congelador.
  7. Pelem i tallem 1 kiwi i 1 alvocat  i els posem en un got túrmix. Hi afegim gotes de llimona i ho triturem.
  8. Omplim 2 motllos i els fiquem al congelador.
  9. Posem en un bol 80 g de formatge fresc i la compota temperada. Ho barregem amb les varetes.
  10. Pelem i tallem a la brunesa 1 préssec de vinya. Ho afegim al bol , i omplim dos motllos i els fiquem al congelador.
  11. Traiem els polos del congelador i ja els podem consumir.
Anar al contingut