Pollerica estofada amb ratafia

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gerard Solís
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • 2 polleriques
  • 100 g de pernil
  • 16 cebetes
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 got de vi blanc
  • 1 copa de vinagre
  • 1 tassa d'oli
  • 1 copa de ratafia
  • julivert
  • menta
  • 1 canó de canyella
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, lligueu les ales i les cuixes de la pollerica amb un cordill i salpebreu-la abundantment.
Poseu-la en un cassó amb oli hi afegiu-hi els tomàquets sencers, les cebes senceres i pelades, el canonet de canyella, el pernil tallat ben petit, el julivert, la menta, el vi blanc, la ratafia i el vinagre i deixeu-ho coure tot durant una hora i mitja.

Finalment, traieu-ne el cordill, talleu-la a quarts i emplateu-la tirant-li una mica de suc de cocció per sobre.
Anar al contingut