Pollastrons rostits amb bolets i cebetes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Piera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluís de les Moles, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 pollastrons
- 1/2 l de brou d'aviram
- 1/4 de l de fino
- 200 g de bolets de temporada
- cebetes
- oli
- mantega
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, assaoneu els pollastrons per dins amb una mica de sal i lligueu-los amb un cordill.
Després, salpebreu-los per fora i daureu-los en una paella amb oli calent. Tot seguit, poseu-ho al forn i deixeu-ho coure durant 1 hora. A continuació, retireu els pollastrons de la paella i incorporeu-hi el vi i el brou, i deixeu-ho reduir a foc fort. Incorporeu-hi la mantega per donar-li consistència. Mentrestant, salteu en una paella amb oli calent les cebetes ja bullides i els bolets. Després, traieu els cordills als pollastrons i talleu-los per la meitat. I ja per acabar, emplateu els pollastrons i acompanyeu-los amb la guarnició de cebetes i bolets, i cobriu-ho tot amb la salsa. Decoreu-ho amb romaní, sal gruixuda, pebre i cebollí picat.
Després, salpebreu-los per fora i daureu-los en una paella amb oli calent. Tot seguit, poseu-ho al forn i deixeu-ho coure durant 1 hora. A continuació, retireu els pollastrons de la paella i incorporeu-hi el vi i el brou, i deixeu-ho reduir a foc fort. Incorporeu-hi la mantega per donar-li consistència. Mentrestant, salteu en una paella amb oli calent les cebetes ja bullides i els bolets. Després, traieu els cordills als pollastrons i talleu-los per la meitat. I ja per acabar, emplateu els pollastrons i acompanyeu-los amb la guarnició de cebetes i bolets, i cobriu-ho tot amb la salsa. Decoreu-ho amb romaní, sal gruixuda, pebre i cebollí picat.