Pollastre en escabetx

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lolita Rexach
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes

INGREDIENTS

  • 1,750 quilo de pollastre (de pagès)
  • 1,5 litre d'oli
  • 1/2 litre de vinagre
  • 35 grams de pebre en gra
  • 4 cabeces d'all
  • 3 fulles de llorer

PREPARACIÓ

Talleu el pollastre a quarts, salpebreu-lo i deixeu-ho reposar durant un dia a la nevera.
A continuació, poseu el pollastre en una cassola, afegiu-hi l'oli, el vinagre, les cabeces d'all, les fulles de llorer i el pebre en gra, i deixeu-lo coure al foc durant una hora o una hora i mitja a foc baix i deixeu-lo reposar a la nevera durant 8 dies.

I ja per acabar, emplateu el pollastre en escabetx. Podeu servir el plat acompanyat d'una amanida.
Anar al contingut