Pollastre amb salsifís
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 pollastre
- 1 kg de salsifís
- 1 ceba grossa
- 3 tomàquets madurs
- 15 ametlles torrades
- 1 gra d'all
- 1 llesca de pa torrat
- oli
- sal
PREPARACIÓ
1. Pelem els salsafís i els bullim suaument 15 minuts
2. Els deixem refredar i els enfarinem i els enrossim. Ho reservem.
3. Fregim el pollastre i quan quedi ben ros l'apartem del foc.
4. Amb part de l'oli que ens ha quedat de fregir el pollastre, fem un sofregit de ceba i tomàquet, i el passem per la batedora elèctrica.
5. Posem el pollastre a dins de la cassola i el cobrim amb aigua bullint. Quan veiem que el pollastre és prou tendre, hi afegim els salsafís.
6. Elaborem una picada amb les ametlles, el gra d'all i una llesca de pa torrat, i l'afegim a la cassola.
7. Quan veiem que la textura de la salsa és la adequada, posem al punt de sal i retirem del foc.
2. Els deixem refredar i els enfarinem i els enrossim. Ho reservem.
3. Fregim el pollastre i quan quedi ben ros l'apartem del foc.
4. Amb part de l'oli que ens ha quedat de fregir el pollastre, fem un sofregit de ceba i tomàquet, i el passem per la batedora elèctrica.
5. Posem el pollastre a dins de la cassola i el cobrim amb aigua bullint. Quan veiem que el pollastre és prou tendre, hi afegim els salsafís.
6. Elaborem una picada amb les ametlles, el gra d'all i una llesca de pa torrat, i l'afegim a la cassola.
7. Quan veiem que la textura de la salsa és la adequada, posem al punt de sal i retirem del foc.