Pollastre amb escamarlans
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Mejías
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cap sa sal, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 pollastre de pagès
- 12 escamarlans
- 2 l de fumet vermell
- 2 cebes de figueres
- 2 grans d'all
- 4 tomàquets madurs
- oli d'oliva
- sal
- pa ratllat
- farigola
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una cassola la ceba picada, el tomàquet pelat, sense llavors i picat, l'all picat, la sal i l'oli. Deixeu-ho sofregir.
Quan el sofregit estigui daurat, afegiu-hi les cuixes de pollastre i la farigola, i deixeu que es rosteixin bé. Quan el pollastre estigui ben daurat, incorporeu-hi el fumet fins a cobrir el pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Tot seguit, afegiu-hi els escamarlans i el pa ratllat, i deixeu-ho coure 10 minuts més. I ja, per acabar, emplateu el pollastre i col·loqueu-hi els escamarlans per sobre. Acompanyeu-ho amb la salsa del rostit.
Quan el sofregit estigui daurat, afegiu-hi les cuixes de pollastre i la farigola, i deixeu que es rosteixin bé. Quan el pollastre estigui ben daurat, incorporeu-hi el fumet fins a cobrir el pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Tot seguit, afegiu-hi els escamarlans i el pa ratllat, i deixeu-ho coure 10 minuts més. I ja, per acabar, emplateu el pollastre i col·loqueu-hi els escamarlans per sobre. Acompanyeu-ho amb la salsa del rostit.