Pollastre amb ceba

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes

INGREDIENTS

  • 1 pollastre
  • 8 grans d'all
  • 2 pebrots verds
  • 3 tomàquets
  • 4 cebes mitjanes
  • 1 got de vi blanc
  • 1 tassa d'oli
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una paella amb oli calent, afegiu-hi els alls tallats i quan estiguin rossos poseu-hi el pebrot, també tallat.
Abaixeu el foc i deixeu que es vagi fent durant una estona. Poseu-hi els tomàquets sencers i la ceba tallada. Un cop la ceba estigui transparent, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi un bon raig de vi blanc. Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant una hora. Passat aquest temps, ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut