Pollastre amb ceba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
INGREDIENTS
- 1 pollastre
- 8 grans d'all
- 2 pebrots verds
- 3 tomàquets
- 4 cebes mitjanes
- 1 got de vi blanc
- 1 tassa d'oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una paella amb oli calent, afegiu-hi els alls tallats i quan estiguin rossos poseu-hi el pebrot, també tallat.
Abaixeu el foc i deixeu que es vagi fent durant una estona. Poseu-hi els tomàquets sencers i la ceba tallada. Un cop la ceba estigui transparent, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi un bon raig de vi blanc. Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant una hora. Passat aquest temps, ja podreu emplatar-ho.
Abaixeu el foc i deixeu que es vagi fent durant una estona. Poseu-hi els tomàquets sencers i la ceba tallada. Un cop la ceba estigui transparent, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi un bon raig de vi blanc. Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant una hora. Passat aquest temps, ja podreu emplatar-ho.