Pollastre a la taronja

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cítrics d'aquesta recepta com la taronja, la llimona o la llima... aporten quantitats considerables de vitamina C, imprescindible per al funcionament correcte del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g de cuixa de pollastre

    125 g de midó de blat de moro

    50 g de sucre

    5 taronges

    2 grans d'all

    2 ous

    Salsa de soja

    Oli OVE

    Gingebre

    Ametlla crua

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent una marinada. Posem en un bol els ingredients següents: gingebre que hi ratllem (la quantitat que hi posarem va en funció del gust de cadascú), dos grans d'all que també hi ratllem, el suc d'una taronja, una cullerada de salsa de soja, una cullerada d'oli d'oliva verge extra, sal, pebre i 600 g de cuixa de pollastre, ja sense os i tallada a mida de mossegada. Ho integrem tot bé i ho deixem a la nevera, tapat, durant 10'.
  2. Mentre reposa, fem la salsa. Posem en una cassola els ingredients següents: el suc de quatre taronges, dues cullerades de sucre, tres cullerades de soja i una cullerada de sifó que dissolem directament a la cassola. Ho portem a ebullició i ho anem remenant fins que ens quedi la salsa lligada.
  3. Passats els 10' del pollastre, el colem i el tornem a posar al bol. Hi afegim una cullerada de midó de blat de moro i ho barregem bé amb el pollastre. El fregim amb oli ben calent i, un cop fregit, el posem directament a la cassola de la salsa. Ho barregem bé i ja el tindrem.
  4. L'emplatem amb pela de taronja, que hi ratllem per sobre, i una mica d'ametlla crua que trenquem abans.
Anar al contingut