Plátano con miel de palma (Plàtan amb mel de palma) - Xile

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Patricia Jirón, Vilanova

INGREDIENTS

  • plàtans
  • mel de palma

PREPARACIÓ

Trieu els plàtans més aviat grossos. Compteu-ne un per persona.
Peleu els plàtans. Partiu-los per la meitat de llarg i poseu-ne un a cada plat. Després talleu-los a rodanxes gruixudes i separeu-les alternativament cap endavant i cap endarrere, però només la part superior de la rodanxa, fent que quedi com una sanefa.
Escampeu-hi una mica de mel de palma per sobre, procurant que a cada plat hi hagi un o dos coquitos i serviu-ho a temperatura ambient.
Nota: La mel de palma és la saba de la palma xilena i no és tan dolça com la mel d'abella. Els coquitos són els fruits d'aquesta palmera. Fan la mida d'una oliva, tenen un gust força semblant al del coco i són cruixents.

Anar al contingut