Pizza de bressaola
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pizza de bressaola
- (per a 1 pizza)
- 1 ou
- bressaola de vedella
- formatge mozzarella
- formatge parmesà
- ruca
- pera
- 1 culleradeta de salsa Viandox
- 3 cullerades de salsa barbacoa
- 1 culleradeta de salsa Lea&Perrins
- 1 base de pizza
PREPARACIÓ
1. Barregem les tres salses en un bol i aboquem la barreja per sobre de la massa de pizza.
2. Pelem la pera i la tallem a làmines primes. Les posem també a la massa.
3. Col·loquem unes làmines de bressaola al damunt de les làmines de pera.
4. Ara, piquem la ruca i l'afegim també a la pizza.
5. Incorporem a la pizza els formatges.
6. Fiquem la pizza al forn, a 180 graus. Quan estigui gairebé llesta, hi posem l'ou i l'hi deixem 5 minuts més.
2. Pelem la pera i la tallem a làmines primes. Les posem també a la massa.
3. Col·loquem unes làmines de bressaola al damunt de les làmines de pera.
4. Ara, piquem la ruca i l'afegim també a la pizza.
5. Incorporem a la pizza els formatges.
6. Fiquem la pizza al forn, a 180 graus. Quan estigui gairebé llesta, hi posem l'ou i l'hi deixem 5 minuts més.