Pizza de bolets variats amb allioli i mel

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Salvador Orriols, restaurant La Llesca (Puigcerdà)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 400 g bolets (llenega blanca, fredolic...)
  • Ceba
  • Sal
  • Formatge
  • Allioli
  • Mel
  • Oli d'oliva
  • Tomàquet
  • Per la base:
  • Farina
  • Aigua
  • Sal
  • Llevat
  • Oli

PREPARACIÓ

Sofregim la ceba i quan estigui cuita hi tirem els bolets i salem. El foc no ha de ser gaire fort perquè busquem que és confitin.
Per fer la massa de la pizza barregem els ingredients i deixem reposar.
Després estenem la massa i hi posem tomàquet triturat a la base. Hi tirem la barreja de bolets amb la ceba i, per sobre, uns encenalls dels formatges que triem.
Enfornem durant 10 minuts. Quan el formatge s'hagi fos, hi tirem uns fils d'allioli. Ens facilitarà la feina fer-ho amb un biberó.
Tornem a enfornar durant uns minuts fins que es gratini l'allioli. Servirem amb una mica de mel.

Anar al contingut