Pizza d'ànec amb taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Botella
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Toni Botella, Canyet (Badalona)
INGREDIENTS
- 200 g de massa de pizza
- 50 g de melmelada de taronja amargant
- 30 g de daus de fetge d'ànec
- 50 g de confit d'ànec desossat
- magret
- mozzarella de búfala
- farigola
- suc de taronja
- enciam
- oli d'oliva verge extra
- sal Maldon
- pebre negre mòlt
PREPARACIÓ
Estireu la massa de la pizza en una superfície amb una mica de farina, talleu-la en 3 rectangles iguals i unteu-los amb melmelada de taronja amargant.
A la primera pizzeta, poseu-hi el daus de fetge d'ànec, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.
A la segona pizzeta, poseu-hi el confit d'ànec esqueixat, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.
Finalment, a la tercera pizzeta, poseu-hi el magret d'ànec tallat en tires fines, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.
Poseu les pizzetes al forn fins que estiguin ben cuites.
I ja per acabar, emplateu les pizzetes una sobre l'altra. Poseu-hi al damunt unes fulles d'enciam tallades, salpebreu-ho tot i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva. Finalment, guarniu el plat amb una mica de suc de taronja reduït.
A la primera pizzeta, poseu-hi el daus de fetge d'ànec, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.
A la segona pizzeta, poseu-hi el confit d'ànec esqueixat, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.
Finalment, a la tercera pizzeta, poseu-hi el magret d'ànec tallat en tires fines, salpebreu-ho, poseu-hi una mica de farigola i la mozzarella ratllada.
Poseu les pizzetes al forn fins que estiguin ben cuites.
I ja per acabar, emplateu les pizzetes una sobre l'altra. Poseu-hi al damunt unes fulles d'enciam tallades, salpebreu-ho tot i afegiu-hi un raig d'oli d'oliva. Finalment, guarniu el plat amb una mica de suc de taronja reduït.