Pizza casolana
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a una pizza de 200 g:
- 200 g de massa de pizza
- farina
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 llauna de tonyina
- 1 pot petit d'olives negres
- orenga
- 100 g de mozarella
- formatges que ens quedin a la nevera
- 1 pot petit de blat de moro en conserva
- 2 ous de gallina
- pernil dolç o embotit que quedi a la nevera
- 3 cullerades de quetxup
- 1 cullerada de salsa Worcestershire
PREPARACIÓ
1. Esteneu la massa de pizza sobre una taula de treball lleugerament enfarinada amb l'ajuda d'un corró.
2. Un cop estesa, poseu-la a una safata de forn, també amb una capa de farina.
3. Barregeu el quetxup amb la salsa, i poseu-ho per la base de la pizza, ben escampada.
4. Sofregiu la ceba amb els pebrots de les 2 formes, i poseu-ho, un cop cuit, com a base de verdures de la PIZZA.
5. Esteneu també la tonyina, els embotits tallats petits, les olives i el blat de moro.
6. Preescalfeu el forn a 200ºC.
7. Ratlleu els formatges pel damunt, cobriu el conjunt amb la mozzarella, i poseu-hi unes fulles d'orenga.
8. 10 minuts al forn i llestos.
2. Un cop estesa, poseu-la a una safata de forn, també amb una capa de farina.
3. Barregeu el quetxup amb la salsa, i poseu-ho per la base de la pizza, ben escampada.
4. Sofregiu la ceba amb els pebrots de les 2 formes, i poseu-ho, un cop cuit, com a base de verdures de la PIZZA.
5. Esteneu també la tonyina, els embotits tallats petits, les olives i el blat de moro.
6. Preescalfeu el forn a 200ºC.
7. Ratlleu els formatges pel damunt, cobriu el conjunt amb la mozzarella, i poseu-hi unes fulles d'orenga.
8. 10 minuts al forn i llestos.