Pit de pollastre farcit amb gambes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manel Armengol
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Major, trenta-sis, Gavà
INGREDIENTS
- 4 pits de pollastre
- 8 gambes
- 100 g de trompetes de la mort
- 400 cl de fons de pollastre
- sal, pebre
- llard
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb una mica d'oli fregiu els caps de les gambes.
Quan estiguin daurats, afegiu el fons de pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Després, coleu-lo i reserveu-lo.
A continuació, salpebreu el pit de pollastre, obriu-lo per la meitat, farciu-lo amb les trompetes de la mort i amb les cues de gamba, tanqueu-lo, lligueu-lo i fregiu-lo en una paella amb una mica de llard.
Quan estigui ben ros, afegiu el fons de pollastre i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més.
I ja per acabar, deslligueu el pit de pollatres, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo.
Quan estiguin daurats, afegiu el fons de pollastre i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Després, coleu-lo i reserveu-lo.
A continuació, salpebreu el pit de pollastre, obriu-lo per la meitat, farciu-lo amb les trompetes de la mort i amb les cues de gamba, tanqueu-lo, lligueu-lo i fregiu-lo en una paella amb una mica de llard.
Quan estigui ben ros, afegiu el fons de pollastre i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més.
I ja per acabar, deslligueu el pit de pollatres, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo.