Pistonat del Sèbio

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pedro Barroso
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Marina (Can Coll), Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 500 g de pistons
  • 1 kg de sípia
  • 1/2 kg de gambes
  • 4 grans d'all
  • oli d'oliva Pel brou:
  • escórpora o verat
  • ceba
  • tomàquet
  • 1 nyora
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli a la paella, abaixeu el foc i sofregiu-hi els trossos de sèpia durant 5 minuts.
Després afegiu-hi els pistons i remeneu-ho. Quan tingueu els pistons ben rossos, incorporeu-hi el brou procurant que el sofregit quedi cobert i remeneu-ho. Tot seguit, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Un cop hagi passat aquest temps, afegiu-hi les gambes pelades i deixeu-ho reduir fins que quedi ben sec.
Anar al contingut