Pistonat amb eriçons de mar
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Batet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 400 g de pasta de pistons
- 100 g de carn d'eriçó de mar
- 3/4 de l de brou de peix de roca
- 3 grans d'all
- oli, sal i pebre blanc
- 1 tassa d'allioli
- 8 gambes de Vilanova ( opcional )
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu en una cassola amb oli els grans d'all sencers.
Quan estiguin daurats, retireu els alls i afegiu-hi la pasta de pistons. Quan els pistons estiguin rossos, poseu-hi la meitat de la carn d'eriçó de mar i el brou de peix de roca, i deixeu-ho coure a foc lent. Quan el pistonat es vagi quedant sec, afegiu-hi l'altra meitat de la carn d'eriçó de mar i les gambes senceres, i deixeu-ho coure durant uns 3 minuts més. Finalment, rectifiqueu de sal i pebre.
I ja per acabar, poseu-hi l'allioli per sobre.
Quan estiguin daurats, retireu els alls i afegiu-hi la pasta de pistons. Quan els pistons estiguin rossos, poseu-hi la meitat de la carn d'eriçó de mar i el brou de peix de roca, i deixeu-ho coure a foc lent. Quan el pistonat es vagi quedant sec, afegiu-hi l'altra meitat de la carn d'eriçó de mar i les gambes senceres, i deixeu-ho coure durant uns 3 minuts més. Finalment, rectifiqueu de sal i pebre.
I ja per acabar, poseu-hi l'allioli per sobre.