Pisco sour (Aperitiu d'aiguardent de raïm -del bar Peimong-) - Perú
- Programa: Karakia
- Cuina: Bar-restaurant Peimong, Barcelona
INGREDIENTS
- 3 mesures de pisco
- 1 mesura de suc de llimona acabat de fer
- 2/3 mesures de sucre blanc
- una clara d'ou
- gel picat
PREPARACIÓ
Desfeu el sucre en el pisco i després afegiu-hi el suc de llimona.
Fiqueu la barreja a la batedora i afegiu-hi la clara d'ou i el gel picat.
Bateu-ho enèrgicament durants uns minuts perquè el gel es desfaci i la clara s'hagi muntat lleugerament.
Serviu-ho en una copa.
Fiqueu la barreja a la batedora i afegiu-hi la clara d'ou i el gel picat.
Bateu-ho enèrgicament durants uns minuts perquè el gel es desfaci i la clara s'hagi muntat lleugerament.
Serviu-ho en una copa.